Workshop Team Mapping


Kies voor Team Mapping!

Met uw team maakt u een levensgrote landkaart die uw team symboliseert. Met elkaar tekent u het stroomgebied van een rivier. Van bron tot monding. Daar is geen tekentalent voor nodig. Een groen vlak stelt al gauw een bos voor, bruine vlekken een gebergte. Is de bron verscholen of juist eenvoudig te vinden? Waar stroomt de rivier gemakkelijk voort? Waar zitten de stroomversnellingen, de bottlenecks, de gevaarlijke plekken? En hoe ligt de riviermonding erbij? Goed onderhouden of is hij een tikkeltje aan het verzanden?

Wat er ook op de Team Map verschijnt, het heeft altijd betekenis.

Ieder landschapselement symboliseert kenmerken van uw team en van uw onderlinge samenwerking. De inspiratiebronnen, passies, wensen en kwaliteiten. De samenwerkingsprocessen, de vernieuwing en de stagnatiepunten. De kansen en de bedreigingen. Een team map lokt dialoog uit, biedt herkenning, geeft overzicht en duiding. Ter lering en vermaak.

Als u dat wenst, wordt uw Team Map ingelijst of op kleiner formaat gereproduceerd. Als aandenken. Dan kunt u hem ook krijgen op een mouse mat, T-shirt of koffiemok. Of wat dacht u van een Team Map screensaver?

Loading