Organisatie Energizing


Transformatietrajecten voor teams, organisaties en bedrijven

Wilt u wezenlijke veranderingen voor uw team, organisatie of bedrijf?  Bent u op zoek naar vernieuwing, betere samenwerking, meer kwaliteit in uw product of dienstverlening? Of heeft u te maken met hardnekkige problematiek, zoals ziekteverzuim, spanning of conflicten, stress of een stagnerende cultuur? En hebben eerdere trajecten, cursussen, trainingen of verandermanagement niet voldoende geholpen?

Net zoals een mens goed in zijn vel moet zitten om te kunnen presteren, moeten organisaties dat ook.

De energie in uw organisatie beïnvloedt direct het dagelijks reilen en zeilen. Van werkplezier tot bedrijfsresultaat. Om organisaties beter te laten functioneren wordt aan allerlei knoppen gedraaid. Daarbij wordt de energiehuishouding meestal niet meegenomen. Dit terwijl gezonde, vitale energie binnen een organisatie een belangrijke randvoorwaarde is.

Alles waar we gezamenlijk energie in steken, brengt energie voort. Het geheel is meer dan de som der delen.

Organisatie Energizing werkt volgens de methode ECOintention. Deze brengt bedrijven en organisaties, maar ook natuurgebieden en evenementen, in een gezonde energie en goede flow. De methode helpt om doelen te bereiken en problemen op te lossen, en wordt al decennialang met succes toegepast.

 

Loading